Yli tuhannen yhtiön ilmoitusvelvollisuus verottajalle hoidettu kunnialla

Tätä kirjoittaessa on 5.9 – viimeinen päivä ilmoittaa rakentamisen tiedonantovelvollisuuden historian ensimmäistä ilmoitusta verottajalle.

Me täällä yhtiössämme tulemme tänään juhlimaan, sillä olemme kesän aikana onnistuneesti hoitaneet merkittävän määrän käyttöönottoja. Tänään yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme hoitaneet yli 1000 yhtiön ilmoitusvelvollisuuden kunnialla alusta loppuun!

Tätä on edeltänyt koko vuoden kestänyt kova tuotekehitystyö ja viimeisten kuukausien aikana myös käyttöönottojen suma. On hyvä hetki kiittää asiakkaitamme luottamuksesta, työntekijöitämme kovasta työstä ja tietysti teitä lukijoita tämän blogin seuraamisesta.

Tulemme jatkamaan tiedonantovelvollisuuden yksityiskohtien avaamista lukijoillemme jatkossakin ja odotamme innolla tulevia käyttöönottoja ja uusia asiakkuuksia. Mikäli siis sinun osaltasi ensimmäinen ilmoituskierros ei mennyt toivotulla tavalla, ota yhteyttä niin laitetaan homma kuntoon!

Pandian tavoitteena on ratkaista rakentamisen tiedonantovelvollisuus markkinoiden korkeimmalla automaatioasteella. Mikäli Pandian ratkaisut aiheeseen liittyen kiinnostavat, voit lukea niistä tarkemmin täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s